<< Vorige - Volgende >>


RACER / RACE MASTER afneembare riem montage


Artikelcode: DAA-BELTHANGRACER / RACE MASTER afneembare riem montage
Met dit afneembare riem montage-systeem kunt u uw Race Master of Racer Holster monteren/demonteren van uw riem doormiddel van met een met de hand te bedienen schroef. 

Het stelt u in staat om de holsterhouder eenvoudig en snel te verwijderen terwijl alle holsterpositie instellingen behouden blijven.

Er is geen gereedschap nodig. De vergrendelde duimschroef blijft aan de riemhanger bevestigd, zodat u het niet kunt verliezen. Binnen enkele seconden wordt uw riem veel compacter en past daardoor gemakkelijker in uw range bag of koffer.

Deze afneembare riem montage voegt bijna geen gewicht en geen massa toe aan uw holster. De look en vorm van de riem montage is behouden en er worden slechts een paar mm materiaal en twee kleine aangepaste onderdelen toegevoegd.

De afneembare riemmontage is momenteel alleen verkrijgbaar in zwarte kleur en kan gebruikt worden bij elke Racer Holster of een Race Master holster die de ronde verticale pin heeft, zoals geleverd vanaf 2013. Het is NIET compatibel met de oudere vlakke verticale steunarm. 
€ 29.95
Voorraad: Out of stock


Aantal