<< Vorige - Volgende >>


Double Alpha Academy RACE MASTER / ALPHA-X insert block


The Magnetic Insert for completing your DAA speedholster or to adapt it to another gunmodel

Artikelcode: DAA-RACEMINSDouble Alpha Academy RACE MASTER / ALPHA-X insert block
Opmerking: zowel de Race Master als de Alpha-X holsters gebruiken dezelfde inzetblokken.

De Race Master Holster maakt gebruik van een efficiënt en makkelijk systeem waarmee schutters hun holster van het ene pistooltype naar een andere kunnen veranderen door het Insert Block te wisselen.
Deze aanpassing is snel en makkelijk en kan in minder dan een minuut uitgevoerd worden, en zonder de instellingen van de holster te verliezen.

De Insert Block Assembly bevat:
1. Het blokkeerblok (pistoolspecifiek).
2. Het Sliding Lock, samengesteld (pistoolspecifiek).
3. De veiligheidshendel, gemonteerd.
4. Het interne magnetische activeringssysteem, samengesteld.
5. "Magnetisch logo" om het gat in de holster af te dekken, (oudere type's)

Het Insert-blok houdt het pistool alleen aan de voorkant van de trekkerbeugel vast en in dat gebied is een zeer precieze pasvorm nodig. In sommige gevallen kunnen lichte aanpassingen van het Insert Block noodzakelijk zijn.

Als u uw invoegblok moet demonteren voor een passende montage, gaat u als volgt te werk:
1. Verwijder het inzetblok uit de holster door de twee kleine M4 schroeven van de achterkant van de holster te verwijderen.
2. Druk met behulp van een punch en hamer de twee stalen pennen van de voorkant van het blok naar de achterkant (duw aan de kant met de type gravering). Deze pennen kunnen vast zitten.
3. Zodra de pennen er uit zijn, komt de plastic wig met de 2e magneet er uit. Zorg ervoor dat de magneet niet uit het deel valt. Meestal zit deze stevig in de zitting.
4. Markeer de bovenkant van de magneet die in het slide lock is ingebed d.m.v. een merkstift. Dit zorgt ervoor dat u de magneet met de juiste kant weer kunt monteren. Waarschijnlijk zal het uit de zitting vallen of u wilt het verwijderen terwijl u de slide lock monteert.
5. Om de slide lock van het blok te verwijderen, schroef de M3-schroef uit de achterkant van het blok los - en schuif dan de slide lock naar boven en naar buiten door de opening in het blok - langs de veiligheidshendel, die in de ontgrendelde positie moet staan.

Monteren in omgekeerde volgorde.

De Race-Master Holster Insert Blocks zijn ontworpen om zowel in Links als Rechtszijdige holsters gebruikt te worden.
€ 50.00
Voorraad: Out of stockAantal