Volgende >>


Double Alpha Academy "RACE MASTER" Speedholster behuizing


Een van de DAA topmodellen, insert blocks apart leverbaar. Keuze uit 7 kleuren

Artikelcode: DAA-RACEMHOUDouble Alpha Academy
Race Master Holster 
De riem montage en de houder van de Race Master holster zijn geheel vervaardigd van cnc bewerkt aluminium, wat zorgt voor een stevig en solide platform, dat de gekozen instellingen goed vasthoudt en uw pistool veilig en stabiel houdt. De verticale staaf en kogelgewricht zorgen voor een eindeloze reeks aanpassingsmogelijkheden, waardoor elke schutter in staat wordt gestelt om dit holster optimaal aan zijn lichaamstype en manier van ontholsteren af te stellen.

De Race Master riemhanger is slank en modern en geeft zicht op het patroon en de kleur van je riem.
De hanger wordt aan de riem bevestigd door middel van twee stalen platte klemmen die op de binnenkant van de schietband zijn vastgeschroefd. Dit ontwerp voorkomt scheiding tussen de binnenste en de buitenste riemen, zodat de klittenbandjes vast vasthouden aan dit cruciale punt.
Terwijl de Race Master Holster pistoolspecifiek is, is het ontworpen om u van een pistool naar een andere te kunnen schakelen zonder een compleet nieuw holster te kopen. Het enige wat u hoeft te doen is de relatief goedkope Ïnsert Block", die apart verkrijgbaar is, te wisselen. 
€ 134.00
Voorraad: Out of stock
Aantal